De Nieuwe Tijd workshops en lezingen

In de De Nieuwe Tijd workshops en lezingen wordt kennis gemaakt met de principes uit het door Marlies de Vries geschreven boek ‘De Tijd is NU’. De grote lijnen  uit het boek worden uitééngezet in combinatie met praktische tips en oefeningen. 

Er zijn verschillende thema's uit het boek 'De Tijd is NU' uitgelicht aan de hand waarvan Marlies lezingen en workshops geeft. Op verzoek zijn ook andere thema's mogelijk die te maken hebben met de uitdagingen van deze tijd.

De themaworkshops zijn:

Introductieworkshop De Nieuwe Tijd
Dit is een introductieworkshop waarin de grote lijnen van het boek 'De Tijd is Nu' worden geschetst en uitgelegd.

Workshop Synchroniciteit
Hoe creëer je toeval? In deze workshop leer je hoe je doelmatiger en doeltreffender kunt worden door het volgen van een andere logica. Een logica waarin 1+1 opgeteld 3 is.

Workshop Focussen
In deze workshop word je bewust hoe je keuzes maakt. Basisprincipe is: Alles wat je aandacht geeft groeit (Law of attraction).

Lokaties
Boerderij Landzicht
Hofgeesterweg 6
1991 AD Velserbroek

Flow Plaza
Zaanenstraat 18
2022CP Haarlem

Informatie of aanmelden via info@gloriacounseling.nl of via 06 49 616 773

Workshop De Nieuwe Tijd

Introductieworkshop De Nieuwe Tijd 

In de workshop De Nieuwe Tijd wordt kennis gemaakt met de principes uit het door Marlies de Vries geschreven boek ‘De Tijd is NU’. De grote lijnen  uit het boek worden uitééngezet in combinatie met praktische tips en oefeningen.

Je maakt kennis met het unieke concept van de vijf principes van transcendent bewustzijn: Acceptatie en overgave, loslaten, focussen, leven in het hier en nu, het manifestatiemoment. Om in het NU te kunnen leven heb je een transcendent bewustzijn nodig. We leven in een enorme versnelling richting het nulpunt, waar de tijd stil staat terwijl alles op volle toeren draait.  

Ook maak je kennis met de kenmerken van de vijfde dimensie, die van ‘eenheid in verscheidenheid’. Deze komt na de vierde dimensie, die van ‘tijd’. In de vijfde dimensie is de samenleving een netwerksamenleving, waarin samenwerking centraal staat. Dit vraagt om een ander bewustzijn en een ander mensbeeld.  Op dit moment zitten we in de overgangsfase. Deze transitietijd wordt makkelijker en verloopt sneller als je weet waarnaar je op weg bent. 

Vragen die aan bod komen:

  • Hoe zorg je ervoor dat je de versnelling aan kan, zonder dat je er door beheerst wordt?
  • Wat is jouw nulpunt?
  • Waar zit jij/jouw onderneming in dit proces?

 

workshop Synchroniciteit

Workshop Synchroniciteit
hoe doe je dat?
In deze workshop leer je wat synchroniciteit is aan de hand van Jung en hoe je dit kan creëren. Toeval bestaat niet. Als je in de gaten krijgt hoe dit werkt kan je sneller naar je doel toe bewegen. Efficiency en effectiviteit worden daardoor in een nieuw licht gezet. Er gaat een nieuwe wereld voor je open. Een wereld waarin je met de universele energieën kan co-creëren.

Vragen die aan bod komen zijn: 

  • Op welke manier stel jij je doelen?
  • Wat zijn je doelen en hoe bereik je die?
  • Hoe ga je om met tijd?

Workshop Focussen

Workshop Focussen

hoe maak je keuzes. Alles wat je aandacht geeft groeit.

We maken continue keuzes. Vaak gaat dit onbewust vanuit diep verankerde patronen. In deze workshop gaat het om bewustwording van dit keuzeproces van waaruit bewust verandering ingezet kan worden.

Vragen die aan bod komen zijn:

  • Hoe maak jij je keuzes en wat zijn hiervan de achterliggende patronen en hoe zou je het anders kunnen doen.
  • Hoe creëer je een toekomst waarin je keuzes maakt, waarmee je het leven creëert wat je graag wilt. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet.
  • Je leert om keuzes te maken die in harmonie zijn wie jij in essentie bent, vanuit je hart. Dit geeft vreugde in het leven en vraagt om een beetje lef.