Workshop De Tijd is Nu

In de workshop leert u wat de uitdagingen zijn van de huidige tijd en hoe hiermee om te gaan.

Zowel individueel, binnen organisaties, als maatschappelijk merken we allerlei veranderingen. De dingen doen, zoals we altijd deden, werkt niet meer, maar hoe anders is niet altijd duidelijk.
Marlies de Vries neemt je mee op een reis door de tijd, waarin duidelijk wordt waarom onze kijk op de tijd, zowel het probleem vormt, als ook de oplossing in zich draagt.

Door het gebruik van informatie- en communicatietechnologie, kunnen we steeds meer in steeds minder tijd, maar moet je dat dan ook willen? Wat zijn hiervan de consequenties? Welke keuzes maak je dan? Zo maar een paar vragen die behandeld worden in de workshop.

We zitten middenin de overgangsfase van de 4e dimensie ‘Tijd’ naar de 5e dimensie ‘Eenheid in verscheidenheid’ . De versnelling die we ervaren is op weg naar het nulpunt. Alles vindt steeds meer plaats in het NU. Om hier goed mee om te kunnen gaan, is een transcendent bewustzijn nodig. Dit bewustzijn stelt je in staat tegenstellingen te overstijgen en het tijddenken los te laten. Hiervoor is contact maken met je intuïtie en je essentie van wezenlijk belang. Hoe doe je dat nu? In de workshop wordt je op weg geholpen.

Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld de overgang van concurrentie naar samenwerking, de netwerksamenleving en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

In de workshop worden de grote lijnen uitééngezet van de Nieuwe Tijd; wat dit voor jou persoonlijk betekent en de maatschappelijke veranderingen, in combinatie met praktische tips en oefeningen.

U maakt kennis met de unieke principes uit ‘De Tijd is NU’, waaronder:

  • De ontwikkeling van de mensheid: waarom de veranderingen niet toevallig zijn;
  • De kenmerken van de vijfde dimensie: ‘eenheid in verscheidenheid’;
  • De vijf principes van transcendent bewustzijn: overstijgen van de dualiteit.