Ook dit jaar wordt, wegens groot succes, de workshop Kunst & Coaching weer georganiseerd met het thema Midwinter. 

Lekker creatief met kunst bezig zijn en tegelijkertijd op een vanzelfsprekende manier contact maken met je oorspronkelijke zelf. In alle haast en drukte wordt dat vaak vergeten. Gun jezelf de tijd om even stil te staan.

De dagen worden korter en het wordt steeds sneller donker buiten. Een tijd om je naar binnen te keren, om na midwinter, als de dagen gaan lengen, weer herboren terug te keren.

De workshop Kunst & Coaching helpt je de ervaringen van het afgelopen jaar te integreren. Je krijgt een nieuwe start met jouw kunstwerk van speksteen als blijvende herinnering.

De locatie in het buitengebied van Vijfhuizen is op zichzelf al inspirerend en laat je op natuurlijke wijze al in contact komen met jezelf. Een korte meditatie aan het begin zorgt voor de verdieping, daarna ga je lekker aan de slag.

Je hebt geen ervaring nodig om mee te kunnen doen. Er is begeleiding aanwezig bij het beeldhouwen en coaching op het gebied van  zelfontwikkeling waarbij jouw kunstwerk de weg wijst.

Datum            : dinsdag 11 december 2018

Locatie           : Kromme Spieringweg 268, 2141 BS Vijfhuizen
Tijd                   : van 19.15 u. tot 22.15 u. Inloop vanaf 19. 00 u.

Kosten           :  € 60,-

Inclusief        : koffie, thee met wat lekkers

speksteenpakket: Speksteen, sokkel, vijl, schuurpapier en was.

Heb je eerder deelgenomen? Dan kun je € 10,-  korting krijgen bij afname van een kleiner speksteenpakket. Het speksteenpakket is dan zonder vijl, schuurpapier en was. Dit is wel op de locatie aanwezig, maar heb je als het goed is nog van de vorige keer.

De workshop is onder begeleiding van Marlies de Vries en Esther Velzeboer. Esther is beeldend kunstenares en Marlies is kunstenares en coach.

AANMELDEN

Wij verheugen ons op jouw deelname.