Nieuwe tijd coaching

Mindfulness op een praktische manier, elke dag, elk moment in balans met nieuwe tijd coaching.

Stap in het NU, uit de stress en conflicten.

Maak contact met je authentieke zelf en wordt je eigen Leider. Durf jij deze uitdaging van de nieuwe tijd aan?

De wereld verandert snel. Er is continue haast en de druk is groot. Zekerheden bestaan niet meer. De chaos die dit schept kan leiden tot stress. Stress is een signaal dat er een patroon in je leven is, dat vraagt om verandering.

De Nieuwe tijd is er al. Merk jij dit ook?

Veranderingen creëren eerst chaos. Dit kweekt vruchtbare grond voor verandering. Leer te vertrouwen op jezelf dan blijf je ook in turbulente tijden in balans.

Nieuwe tijd coaching helpt je authentiek te worden, te worden wie je ooit was. Diep van binnen ben je die persoon nog steeds, je bent hem of haar alleen kwijt geraakt. Nieuwe tijd coaching helpt je jezelf weer terug te vinden.

De nieuwe tijd vraagt niet om aanpassingen, maar om wezenlijke verandering, een werkelijke diepe transformatie. Voel jij ook dat jij hier aan toe bent? 

De dingen doen, zoals je altijd deed, werkt niet meer, maar hoe anders is niet altijd duidelijk. Om hier uit te kunnen stappen heb je een transcendent bewustzijn nodig, een bewustzijn waarmee je boven jezelf en de dagelijkse stress kan uitstijgen. Je neemt vanuit een hoger perspectief waar. 

Dit bewustzijn stelt je in staat in het NU te leven. Dit is een Nu dat niet alleen is weggelegd voor boeddhisten en monniken, of Eckhart Tolle ;-), maar een bewustzijn waarmee je tegelijkertijd vol in het leven staat:

Mindfulness als een state-of-mind.  

Met Nieuwe Tijd Coaching  leer je boven de spanningen en dagelijkse stress uit te stijgen. Je leert je eigen antwoorden te vinden en daarop te vertrouwen. Je leert vanuit een eenheidsbewustzijn te leven. Dit schept rust en harmonie in jezelf en met de mensen om je heen.

Door haar grote kennis, jarenlange praktijkervaring en transformerende levenslessen heeft Marlies zich ontwikkelt tot een waardevolle coach.

Diverse technieken helpen hierbij

NLP, law of attraction (alles wat je aandacht geeft groeit), positief affirmeren, meditatie, ademhalingstechnieken, visualisatie, opstellingen.

Marlies coacht volgens haar eigen unieke concept: de vijf principes van transcendent bewustzijn, welke zij beschreven heeft in haar boek De Tijd is NU.

De coaching is er voor persoonlijke ontwikkelingteamontwikkeling en authentiek leiderschap 

 

In een coachingstraject zoekt en vindt je antwoorden op vragen zoals:

  • Hoe krijg ik meer grip op mijn leven?
  • Hoe wordt ik gelukkig en gezond?
  • Hoe wordt ik succesvol?
  • Welk werk past het beste bij mij?
  • Hoe ga ik om met spanningen?

Werkwijzen

  •  individuele coaching.
  • coaching on the job.
  • incompany trainingen.
  • Groepscoaching.
  • Intervisie.

Als coaching niet diep genoeg gaat, om oude patronen los te laten, dan is Counseling een goede optie.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken neem dan contact op met Marlies de Vries

Nieuwe Tijd Coaching