Referentie voor drs. Marlies de Vries over haar workshop De Tijd is Nu

Haarlem, 1 oktober 2016.

Marlies heeft op 1 september 2016 om 9.30 in mijn bedrijf een workshop gegeven over haar boek De Tijd is Nu. Zij is een echte professional, die snel de kern pakt. Ze weet direct een aangename sfeer te creëren, waarin mensen zich snel op hun gemak voelen en zich durven te uiten. Ze begon met iets over haar zelf te vertellen en hoe zij tot het schrijven van het boek is gekomen. Dit maakt het tegelijk ook heel persoonlijk. Ze hanteert een goede afwisseling tussen theorie en oefeningen. Het interactieve karakter van de workshop werd door iedereen goed gewaardeerd.
 

Met een vriendelijke groet,

Erik Kuiper-van den Berg

Relaxed Slapen & Vergaderen
Kinderhuisvest 43
2011 NR Haarlem 

De Gemeente Haarlem ontwikkelt een visie op de toekomst van Haarlem: hoe leven, wonen en werken we in 2040. De Bibliotheek Zuid-Kennemerland organiseerde daarom een avond rondom het thema ‘economie’. Op 15 juni om 20.15 verzorgde Marlies de Vries een pitch in de Bibliotheek Haarlem Centrum. Zij gaf op heldere wijze haar visie op hoe we in de toekomst zullen werken. Bevlogen pleitte zij voor een deeleconomie, netwerk- en duurzame samenleving.

Janine Eleveld / Michel Hogerwerf
De Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Een hartelijke groet van
Michel

Als organisatie met een holistische visie hebben wij Marlies de Vries gevraagd een workshop te geven op 30 oktober 2016 om 14.00 u. Marlies gaf zowel uitleg over tijd als tijdsdruk in het dagelijks bestaan, als over tijd vanuit een hoger perspectief. Door haar duidelijke verhaal konden we de samenhang zien waarin tijd steeds sneller gaat en dat je bewust keuzes moet maken om uit die haast te stappen.
Door de combinatie van theorie en oefeningen ga je begrijpen welke veranderingen een ieder persoonlijk doormaakt. Marlies heeft ons geïnspireerd om bewuster om te gaan met iets wat zo vanzelfsprekend lijkt als tijd.

Els Heilig

Boerderij Landzicht
Hofgeesterweg 6
1991AD Velserbroek