De Tijd is NU

De Tijd is Nu is de perfecte gids om jouw leven in en na 2022 vorm te geven. 

2022 is een kanteljaar.
De wereld gaat naar een nieuwe ordening. Niet zo maar een industriële revolutie. En die had al heel veel impact op de hele samenleving. De verandering die nu gaande is, heeft te maken met de opkomst van Internet en ICT. De enorme versnelling die hierdoor ontstaat, leidt naar het nulpunt van tijd.

Planetaire shift
Dit loopt tegelijkertijd met een planetaire verandering, die eens in de 2000 jaar voorkomt. We komen uit het tijdperk van vissen en gaan nu het watermantijdperk in. Waterman gaat over technologie en netwerken. Dat is natuurlijk geen toeval.

Leven in het NU
Door de versnelling zijn we in het NU terecht gekomen, alleen ervaren we dat nog niet zo. We denken dat we nog steeds in een lineaire wereld leven, waar alles na elkaar komt. In het Nu gebeurt alles tegelijkertijd. Omdat we gewend zijn lineair te leven, komt er veel te veel tegelijk op ons bord.

Het spirituele NU komt samen, met het NU van alledag. Dit vraagt om een hele andere inrichting van de samenleving. Alles wat niet meebeweegt komt in de problemen. Het is dus belangrijk om te weten hoe die nieuwe wereld in elkaar zit en hoe jij hier jouw plek in kan vinden.

Leestip
Ben je niet gewend om dit soort boeken te lezen. Geen probleem. Het boek is van zowel van voor naar achter te lezen als andersom. Pak er uit wat voor jou zinvol is. Dat kan prima door elkaar heen.

De Tijd is NU

De tijd is nu is een aanrader voor iedereen die wil weten wat de uitdagingen van deze ‘tijd’ zijn en hoe daarmee om te gaan.

Klik hier om het boek te bestellen.

Marlies de Vries - De tijd is Nu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *